Filmer om jordning

En ny väldigt bra film om jordning från Earthing. Måste ses!

Gregg Braden, amerikansk författare och föreläsare som på att pricksäkert sätt kombinerar och belyser samband mellan modern forskning och uråldriga kunskaper. Filmen är en väldigt bra introduktion till insikt om jordning och för att förstå hur kroppen styrs av elektriska impulser och varför vi är känsliga för onormala elektriska miljöer.
Filmen handlar inte specifikt om jordning utan mer om det senaste inom kvantfysik men budskapet är en bra grund att bygga vidare på. 


På Youtube finns väldigt mycket och bra material kring jordning och alla dess effekter. Sök på "grounding" eller "earthing" så hittar ni många många timmars nyttig information. Clint Ober är en föregångare och inspiration kring jordning och hans  namn förekommer ofta i olika samanhang. Hans historia är fantastisk och mycket viktig för att fortsätta sprida kunskapen om vår jords inflytande på oss människor, djur och växter.
Nedan är 2 exempel som bägge är innehållsrika och "säger det mesta".

. 2 timmar lång podcast med Clint Ober.

En film om av vad framtiden kan ha att erbjuda när 5G berövar oss rätten att styra över våra egna tankar och känslor. Vi vill inte bidra till att måla upp ett skräckscenario inför framtiden men vi vill uppmuntra människor att börja fundera själva på vart vi är på väg.